asmaa عضو متألق
عدد الرسائل : 1030 العمر : 41 الموقع : yahoo العمل/الترفيه : وظييفة مرموقة المزاج : عال العال الحب والجحيم : sms : <!--- MySMS By AlBa7ar Semauae.com --><form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--"> <!--webbot bot="SaveResults" u-file="fpweb:///_private/form_results.csv" s-format="TEXT/CSV" s-label-fields="TRUE" --><fieldset style="padding: 2; width:208; height:104"> <legend><b>My SMS</b></legend> <marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" direction="up" scrolldelay="2" scrollamount="1" style="text-align: center; font-family: Tahoma; " height="78">لاتفقد إيمانك بأن الأحلام قد تتحول إلى وااقع ولا تيأس فاليأس يقتل الحب داخل قلوبنا</marquee></fieldset></form><!--- MySMS By AlBa7ar Semauae.com --> تاريخ التسجيل : 18/11/2007
| موضوع: فراخ بصوص البرتقال 2008-04-09, 4:51 pm | |
| فراخ بصوص البرتقال مع الشعيريه
المقادير -------- فرخه متوسطه الحجم كيس شعريه مايعادل لتر عصير برتقال زبده +بطاطس + حمص التوابل : كركم + ملح + فلفل ابيض+ ورق لورو طريقه التحضير --------------- نقطع الفراخ علي عشره قطع وننظفها جيدا نقشر البطاطس ونقطعها مثل فصوص البرتقال نسلق الحمص في قليل من عصير البرتقال لاكساب الطعم
طريقه التسويه
--------------- نحمر الفراخ اولا في الزبده ونضيف لها نصف التوابل مع عصير البرتقال نصف الكميه تقريبا مع قليل من الماء او الشوربه مع اضافه الحمص المسلوق. نسوي الشعيريه بالتحمير اولا في الزبده ونضيف بقيه التوابل مع عصير البرتقال والشوربه مثل الارز نضيف قطع الفراخ مع الشعيريه في نفس الحله لتأخذ نفس الطعم ممكن نضيف بعض المكسرات او اللوز المحمر مع القرفه بدلا من الحمص
طريقه التقديم
--------------- تقدم كميه من الشعيريه مع قطعه من الفراخ والبطاطس والحمص
ولاننسي السلطه طبعا
وألف هنا وشفا | |
|